Våra produkter

Elsvetsdelar

Kraven på ett rörsystem varierar beroende på användningsområde. Vi tillhandahåller därför ett stort utbud av rördelar i polyeten med olika funktioner som uppfyller kraven enligt EN 12201 och EN 1555 och som kan tillverkas efter uppdragsgivarens specifikationer. Med våra rördelar och omfattande sortiment av rör i PE100 RC kan vi erbjuda kompletta rörsystem som ger en trygg, säker och kostnadseffektiv drift.

Extena rördelar Polyeten Tryckrör Elsvetsdelar

Elsvetsdelar av PE100 RC
Extena levererar ett brett sortiment av elsvetsrördelar för sammanfogning av PE-rör. Våra elsvetsdetaljer representerar hög kvalité och pålitlighet i syfte att ge våra uppdragsgivare en trygg och effektiv drift.

Kom ihåg att för ett optimalt svetsresultat krävs snäva toleranser mellan rör och rördel, och att problem ofta uppstår vid större dimensioner vid användning av rör med stor ovalitet. Tack vare vår tillverkningsprocess har vi på Extena kunnat sätta högre krav och betydligt snävare toleransnivåer gällande ovalitet än vad standard tillåter.

Elsvetsdelar från Extena är tillverkade av PE100 och PE100 RC enligt ISO 11922. Förstklassig produktion garanterar säkra och effektiva installationer.

Extena AB

–en del av egeplast international GmbH

 

Storlidenvägen 5
935 93 Norsjö

Org. nr: 556458-4448

Telefon

+46 (0)918 333 70


E-post

info@extena.sewww.extena.se